Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Voioșie maximă în parcul Schönbrunn din Viena! Mai mulți țigani români au dat drumul la manele, după care au prins pokemonii din parc și i-au mâncat, spre stupefacția vienezilor care-i vânau cu telefoanele. Țiganii mai aveau puțin și incendiau și parcul, după ce grătarul pe care au fript pokemonii a lost lăsat nesupravegheat.

tigan_pokemon_viana.jpg O mare parte din vină aparține creatorilor jocului care a înnebunit planeta, care au amplasat în zona parcului vienez pokemoni care semănau foarte bine cu niște lebede. ”Se pare că unii nu învață nimic din istorie”, s-a revoltat primarul Vienei. ”Nu pune niciodată o lebădă sau ceva ce aduce a lebădă în calea țiganului, că o va mânca. Chiar nu-i greu să reții un lucru atât de elementar!”

Țiganii, în schimb, sunt fericitți. ”N-are pokemonii cea mai bună carne, dar merge dacă se face bine la grătar”, spune unul din țiganii implicați. ”Și dacă dai pokemonu cu muștar, zici că e mici de la Cocoșatu. Dar nu înțeleg de ce e supărat austriecii, că nu e pokemonii lor. Dar măcar știu că bunicul meu e mândru de mine, că acum 25 de ani și al a mâncat lebedele din parc la austrieci. E practic am făcut un omagiu pentru el.”

Scris de Calin | Joi, 21.07.2016 19:17 IT & Știința

Joburi

National Cinematografic