cotidian independent de umor voluntar
Times New Roman

Coreea de Nord ameninţă Coreea de Sud cu un zerg rush!

Coreea-de-Nord-ameninta-Coreea-de-Sud-cu-un-zerg-rush( Click pe imagine pentru a o mări )Asia stă pe un butoi cu pulbere! Liderul de la Phenian, Kim Jong Un, a anunţat azi că se pregăteşte să lanseze un atac devastator asupra Coreei de Sud, constând, conform afirmaţiilor sale, într-un zerg rush. “Am renunţat la rachete atomice şi arme chimice şi am revenit la modul tradiţional de luptă al poporului coreean şi la tactica străbunilor noştri, zerg rush-ul”, a declarat Kim Jong Un. “Ce dacă în Coreea de Nord nu avem calculatoare sau curent electric? Gamerii noştri au învăţat să joace Starcraft cu creionul pe hârtie şi să-şi facă un server din două beţe şi un capăt de sfoară.”

Sud-coreenii spun însă că nu se tem de ameninţările vecinilor din nord. Şeful Marelui Stat Major de la Seul a anunţat deja că a mobilizat inclusiv gamerii în rezervă şi că a negociat cu Rusia pentru ca aceasta să mărească livrările de gaz vespan.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Altă imagine

carlig_sofer_social

TNR Cultural

Sex în artă (XV) - Evul Mediu viril

News image
În Evul Mediu, figurile de stil erau în floare. Când spuneai că un bărbat „are c...ie”, asta însemna că respectivul dispune cel puțin de următoarele: un dragon (cu sau fără flăcări), o sabie-suvenir din excursia la Excaliburland cu care să-și altoiască progeniturile, niște rune-magneți de frigider și un robot de bucătărie (denumirea populară a celui mai banal instrument de tortură).

Național Cinematografic

Rubrica lui Ovi

Adevarul

Parteneri :

Arnia Software Logo Experior Logo

Disclaimer:

Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă.

Termeni si conditii de utilizare | © 2014 Timesnewroman Toate drepturile rezervate.