cotidian independent de umor voluntar
Times New Roman

Scandal sexual fără precedent la Politehnică! Student la Calculatoare, bănuit că ar fi făcut sex

tanarsinelinistittorrenteUn scandal sexual de amploare a zguduit recent Politehnica din Bucureşti, după ce în căminele instituţiei a circulat zvonul că Decebal Popescu, student la Automatică şi Calculatoare, ar fi făcut sex. Deşi conducerea facultăţii nu a emis încă un comunicat, majoritatea colegilor şi profesorilor susţin că ar fi vorba de “exagerări grosolane”, declarând că învinuirile ce îi sunt aduse tânărului sunt “absurde şi ridicole”.

“Dacă s-ar dovedi adevărat, ar fi într-adevăr o lovitură de imagine pentru instituţia noastră, a cărei reputaţie a fost până acum impecabilă”, susţine administratorul căminului în care gurile rele spun că s-ar fi desfăşurat scandalul sexual. “Dar îi văd zilnic pe viitorii ingineri, îmi vine greu să cred că vreunul dintre ei ar face vreodată aşa ceva. Gândiţi-vă, unii dintre ei ajung la Google şi Microsoft.”

Pe de altă parte, câţiva colegi de grupă susţin că zvonurile ar putea fi adevărate: “L-am văzut cel puţin o dată pe Popescu părăsind pentru peste 5 minute calculatorul la care programează de obicei subrutine şi pseudoinstrucţiuni în limbaj de asamblare. Ar fi deplasat să presupunem că are o prietenă, dar s-ar putea totuşi să cunoască o fată sau chiar mai multe.”

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Altă imagine

carlig_sofer_social

TNR Cultural

Sex în artă (XV) - Evul Mediu viril

News image
În Evul Mediu, figurile de stil erau în floare. Când spuneai că un bărbat „are c...ie”, asta însemna că respectivul dispune cel puțin de următoarele: un dragon (cu sau fără flăcări), o sabie-suvenir din excursia la Excaliburland cu care să-și altoiască progeniturile, niște rune-magneți de frigider și un robot de bucătărie (denumirea populară a celui mai banal instrument de tortură).

Național Cinematografic

Rubrica lui Ovi

Adevarul

Parteneri :

Arnia Software Logo Experior Logo

Disclaimer:

Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă.

Termeni si conditii de utilizare | © 2014 Timesnewroman Toate drepturile rezervate.