cotidian independent de umor voluntar
Times New Roman

Incident jenant la RTV: Paula Iacob a murit de două ore şi nimeni nu şi-a dat seama

paula_iacobMomente jenante într-un studio al televiziunii RTV când unul din invitaţi, avocata Paula Iacob, a decedat în platou iar emisiunea a continuat vreme de mai bine de două ore. Ba, mai mult, producătorii emisiunii au mai machiat-o un pic, într-o pauză publicitară şi i-au adus şi nişte apă.

Deşi era ora prânzului şi audienţa emisiunii atinsese deja 10 români pe minut, nimeni nu a observat decesul cunoscutei avocate. “Cameramanii interogaţi de noi au spus că dormeau în timpul emisiunii. Am verificat şi, într-adevăr, acesta este obiceiul. Singura emisiune RTV la care nu dorm cameramanii este cea a Sorinei Matei, că are vocea ca o pisică trecută prin şmirghel şi cioburi”, a declarat procurorul criminalist care se ocupă de caz.

Ceilalţi invitaţi din platou s-au comportat, şi ei, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. “Tăcerea dumneavoastră spune multe”, a concluzionat moderatoarea emisiunii la finalul acesteia.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Altă imagine

carlig_sofer_social

TNR Cultural

Sex în artă (XV) - Evul Mediu viril

News image
În Evul Mediu, figurile de stil erau în floare. Când spuneai că un bărbat „are c...ie”, asta însemna că respectivul dispune cel puțin de următoarele: un dragon (cu sau fără flăcări), o sabie-suvenir din excursia la Excaliburland cu care să-și altoiască progeniturile, niște rune-magneți de frigider și un robot de bucătărie (denumirea populară a celui mai banal instrument de tortură).

Național Cinematografic

Rubrica lui Ovi

Adevarul

Parteneri :

Arnia Software Logo Experior Logo

Disclaimer:

Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă.

Termeni si conditii de utilizare | © 2014 Timesnewroman Toate drepturile rezervate.