Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Cine a spus că românii n-au fler când vine vorba de afaceri nu l-a cunoscut pe Decebal Popescu! Un simplu brutar în centrul Capitalei, acesta tocmai a devenit milionar după ce le-a făcut o mică modificare banalelor chifle. De atunci, mii de tineri le cumpără şi molfăie cu poftă miezul pufos de pâine.

burger_vegan_25_lei.jpg
"Ideea mi-a venit când am comandat de curiozitate un burger vegan într-un gastropub foarte cool. Hei, pot şi eu să vând aşa ceva, mi-am zis", explică brutarul ingenios. "Am ajuns acasă şi i-am zis nevestei: Geto, de mâine tăiem în două toate chiflele! M-a crezut nebun, dar uite că le vindem cu 25 de lei bucata şi tineretul e înnebunit după ele. Secretul? Nu le mai zicem chifle, ci burgeri vegani. Şi, dacă vrea clientul, picurăm un pic de sriracha pe ele."

Popescu intenţionează acum să-şi diversifice oferta introducând burgerul raw-vegan - o bucată de cocă tăiată în două, care va costa 40 de lei.


Scris de Vasile | Sâmbată, 09.09.2017 13:39 Monden

National Cinematografic