cotidian independent de umor voluntar
Times New Roman

Alina Plugaru, însărcinată! Sute de bărbaţi rugaţi să facă testul de paternitate

barza_cu_copil_insarcinareAlina Plugaru a primit azi o veste bună din parta medicilor: este însărcinată. Bucuria de moment a  Alinei a fost însă umbrită la scurt timp după de faptul că vedeta filmelor pentru adulţi nu ştie cine e tatăl copilului pe care îl poartă. „Poate să fie oricine”, s-ar fi destăinuit Alina unor apropiaţi.


Alina Plugaru îl caută acum cu diperare pe tatăl viitorului ei copil. Astfel, sute de bărbaţi au fost rugaţi de Alina să facă un test de paternitate, pentru a afla dacă vreunl dintre ei este tatăl copilului.

Alina vede însă şi părţi bune în situaţia ei. „Dacă o viitoare mămică are, de obicei, doar surpriza faptului că are băiat sau fată, la mine e mult mai mult. Copilul meu poate să fie caucazian, poate să fie negru, chiar şi asiatic. Când a venit vorba de sex, n-am făcut nici o discriminare. Am fost cu bărbaţii de toate naţiile şi toate rasele. Surpriza mea când se va naşte copilul va fi cu atât mai mare”, a declarat, în exclusivitate pentru TNR, Alina Plugaru.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Altă imagine

carlig_monden_seif

TNR Cultural

Sex în artă (XV) - Evul Mediu viril

News image
În Evul Mediu, figurile de stil erau în floare. Când spuneai că un bărbat „are c...ie”, asta însemna că respectivul dispune cel puțin de următoarele: un dragon (cu sau fără flăcări), o sabie-suvenir din excursia la Excaliburland cu care să-și altoiască progeniturile, niște rune-magneți de frigider și un robot de bucătărie (denumirea populară a celui mai banal instrument de tortură).

Național Cinematografic

Rubrica lui Ovi

Adevarul

Parteneri :

Arnia Software Logo Experior Logo

Disclaimer:

Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă.

Termeni si conditii de utilizare | © 2014 Timesnewroman Toate drepturile rezervate.