cotidian independent de umor voluntar
Times New Roman

Sute de piţipoance, nerăbdătoare să se epileze cu laserul de la Măgurele

epilareculaseruldelamagureleAnunţul că România va găzdui cel mai puternic laser din lume face deja furori în înalta societate bucureşteană: sute de tinere cu dare de mână, dar şi câţiva bărbaţi excentrici, s-au înscris deja pe lista de aşteptare pentru a beneficia de o epilare cu laser la Măgurele.

Deşi epilarea cu laser e deja o procedură comună, folosirea unui utilaj industrial cu o putere de 10,000 de terawaţi în scopul îndepărtării părului, mai ales în zona inghinală, va reprezenta cu siguranţă o premieră mondială. “Să vedeţi ce faţă au să facă prietenele mele din Dorobanţi când le spun că mă duc să mă epilez cu cel mai mare laser din lume”, se laudă o tânără pe Facebook, hotărâtă să spună adio părului corporal.

Iniţial, fizicienii europeni implicaţi în proiectul ELI-NP nu îşi propuneau să ofere servicii cosmetice. Cu toate acestea, ei speră acum că venitul suplimentar îi va ajuta să treacă peste criză, mai ales că pe lista doritorilor se află şi personalităţi. “Plătesc oricât pentru a mă epila la Măgurele”, a declarat, de exemplu, designerul Cătălin Botezatu. “Evident, doar ca să arăt că nici cel mai mare laser din lume nu mă poate face mai puţin masculin”.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Altă imagine

carlig_monden_seif

TNR Cultural

Sfaturi pentru spionii britanici în România

News image
În 1940 britanicii voiau cu orice preţ să oprească producţia de petrol românesc, intenţionând să-i lase fără benzină pe nazişti. Prima idee a fost să arunce în aer toate puţurile de petrol de pe Valea Prahovei, iar britanicii au făcut pentru asta un plan amănunţit.

Național Cinematografic

Rubrica lui Ovi

Adevarul

Parteneri :

Arnia Software Logo Experior Logo

Disclaimer:

Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă.

Termeni si conditii de utilizare | © 2014 Timesnewroman Toate drepturile rezervate.