cotidian independent de umor voluntar
Times New Roman

Şoc în Munţii Bucegi! Babele, violate de un alpinist vasluian chiar sub ochii Sfinxului

vasluian_violat_babele_bucegiUn incident neobişnuit a tulburat în această după-amiază liniştea platoului Bucegilor, anunţă mai mulţi cabanieri. Sub privirea îngrozită a Sfinxului, dar şi a câtorva turişti, un alpinist de origine vasluiană, aflat în stare avansată de ebrietate, a încercat să întreţină relaţii sexuale cu Babele, renunţând doar după ce a fost răpus de epuizare.

“Ce să fac, dacă-mi plac Babele? Aşa e obiceiul la noi, uitaţi-vă la ştiri, toate Babele din judeţ vă pot confirma că e ceva perfect natural”, a declarat Ghiocel Asimionesei, alpinistul în cauză, adăugând că nu are niciun regret. “Eram şi un pic ameţit, de la aerul tare, de munte, bineînţeles, iar Babele cam frigide, deh, la minus 10 grade... Dar sunt convins că şi lor le-a plăcut.”

Dacă va fi găsit vinovat de coruperea unui monument al naturii, vasluianul riscă ani buni de închisoare. Cu toate acestea, alpinistul speră ca Babele să nu depună mărturie împotriva lui, declarând că n-ar vrea să renunţe la următoarea sa expediţie, care ar urma să aibă loc în munţii Iezer, pe vârful Bătrâna.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Altă imagine

carlig_monden_seif

TNR Cultural

Adevărata meserie a lui Bond, James Bond

News image
În Al Doilea Război Mondial britanicii au făcut aceeaşi şmecherie pentru a-i neutraliza pe spionii nemţi ca şi în Primul Război Mondial. I-au urmărit cu atenţie fără să-i tulbure, iar la izbucnirea războiului i-au arestat pe toţi.

Național Cinematografic

Parteneri :

Arnia Software Logo Experior Logo

Disclaimer:

Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă.

Termeni si conditii de utilizare | © 2014 Timesnewroman Toate drepturile rezervate.