cotidian independent de umor voluntar
Times New Roman

O gospodină a ieşit din menopauză după ce a citit blogul lui Otravă

blogul_otravaAflată pe internet în căutare de reţete gustoase pentru soţul ei şi pentru copilul trimis la facultate la Bucureşti, o gospodină din Câmpina a avut parte de un eveniment incredibil. Din link în link a ajuns chiar pe blogul lui Otravă, cel mai mieros loc din internet şi, după doar trei postări, s-a întâmplat minunea.

“Totul s-a întâmplat cu o viteză incredibilă. Pe la a doua postare am început să simt nişte crampe, apoi mi s-au umflat sânii şi au început să mă doară lejer. Am simţit umezeală şi căldură iar în jumătate de oră eram deja la farmacie să-mi cumpăr absorbante”, a declarat Daniela Ciocan, o femeie care a intrat în menopauză cu ocazia aderării României la Uniunea Europeană.

Specialiştii în domeniu au constatat că scrierile lui Otravă nu afectează doar gospodinele în vârstă ci şi fetele tinere, sub 10 ani, care, odată ce citesc postările la sentiment ale omului intră brusc în pubertate şi, în doar câteva zile, pot fi duse la montă.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Altă imagine

carlig_monden_seif

TNR Cultural

Sex în artă (XV) - Evul Mediu viril

News image
În Evul Mediu, figurile de stil erau în floare. Când spuneai că un bărbat „are c...ie”, asta însemna că respectivul dispune cel puțin de următoarele: un dragon (cu sau fără flăcări), o sabie-suvenir din excursia la Excaliburland cu care să-și altoiască progeniturile, niște rune-magneți de frigider și un robot de bucătărie (denumirea populară a celui mai banal instrument de tortură).

Național Cinematografic

Rubrica lui Ovi

Adevarul

Parteneri :

Arnia Software Logo Experior Logo

Disclaimer:

Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă.

Termeni si conditii de utilizare | © 2014 Timesnewroman Toate drepturile rezervate.