Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

România se confruntă în aceste zile cu unul din cele mai valuri de turiști pe litoral, un adevărat tsunami de flămânzi. Comercianții de pe faleză spun că afacerile merg din plin, au reușit să vândă chiar și hamsiile rămase de anul trecut. 

hamsii-litoral.jpg

„Am vândut enorm din rezerva strategică de hamsii cu mujdei, adică tot ce ne-a rămas de anul trecut și am trecut și anul acesta prin tigaie. Dacă vânzările continuă în același ritm o să ajungem să vindem hamsii proaspete, ca ultimii fraieri”, a comentat un vânzător de mâncare din Constanța. 

Din cauza consumului exagerat turiștii de pe litoral riscă să mănânce și alte mâncăruri proaspete, situație care ar putea afecta serios imaginea zonei. „Recomandăm turiștilor să fie atenți la ce bagă în gură și, dacă cumva are gust prea bun sau proaspăt să arunce pe jos și apoi să pună la loc în farfurie, să readucă mâncarea la standardul obișnuit de pe litoral”, a declarat prefectul Constanței. 

Scris de Eftimie | Vineri, 11.08.2017 17:24 Monden

National Cinematografic