Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Cu toţii ne bucurăm că au apărut în pieţe urzicile şi leurda, însă unii duc pasiunea pentru verdeaţă şi mai departe! Ştefan Tănase, un tânăr din sectorul 3 al Capitalei, a mâncat în ultimele câteva zile atâtea urzici, încât însuşi ADN-ul său a suferit modificări. În prezent, o simplă atingere din partea tânărului poate provoca usturimi grave.

vegan_urzici.jpg

“Ştefan e vegan, iarna e mai grea pentru el, dar când au apărut urzicile în piaţă a început să rumege cu frenezie”, spune Mihai, colegul de cameră al lui Ştefan. “I-am zis, frate, ia-o mai uşor, dar n-a vrut să mă asculte. Azi, nu ştiu ce mi-a venit de l-am bătut pe spate. M-am trezit cu mâna umflată şi roşie, şi mănâncă ca dracu. Jur că nu-l mai ating toată primăvara.”

“Tânărul e sănătos, dar n-am văzut niciodată aşa o transformare! Parcă şi pielea i s-a înverzit, iar în loc de părul obişnuit, de mascul în floarea vârstei, corpul lui Ştefan e acoperit cu nişte perişori urticanţi, întocmai precum anumite specii de plante”, explică un medic care l-a consultat pe bărbat.

“Vestea proastă e că, la vară, efectul înţepător va fi şi mai puternic, iar către toamnă ar putea înflori. Vestea bună e că tânărul poate păstra apa în care face baie, e un ceai cu importante proprietăţi medicinale.”Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Vasile | Vineri, 17.03.2017 03:03 Monden

National Cinematografic