cotidian independent de umor voluntar
Times New Roman

Premierul Ungureanu şi Vrânceanu-Firea, acuzaţi de complot împotriva lui Dorinel Munteanu

mioara_roman_ii_acuza_de_complot_de_ungureanu_si_vranceanu_fireaDe trei zile încoace, lui Mioara Roman gura nu-i mai tace. Doar că, de data asta, nu se ia de fostul ei soţ, Petre Roman, ci de Mihai Răzvan Ungureanu şi Gabriela Vrânceanu-Firea, pe care îi acuză de complot împotriva lui Dorinel Munteanu.

“Premierul Ungureanu, şi cu Vrânceanu-Firea, se vorbiră şi se sfătuiră ca, la apus de soare, să mi-l omoare pe Dorinel Munteanu”, a acuzat Mioara. Varianta ei este susţinută şi de Gică Popescu, cel poreclit “Baciul” în perioada în care era jucător, care spune că a aflat din surse sigure că Ungureanu îl filează de foarte mult timp pe Dorinel Munteanu, încă de pe vremea când era şef la Serviciul de Informaţii Externe (SIE).

Complotul pus la cale de Ungureanu şi Vrânceanu-Firea explică pe undeva de ce Dorinel Munteanu flegmează atât de mult în timpul partidelor de fotbal.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Altă imagine

carlig_politic_costel

TNR Cultural

Sfaturi pentru spionii britanici în România

News image
În 1940 britanicii voiau cu orice preţ să oprească producţia de petrol românesc, intenţionând să-i lase fără benzină pe nazişti. Prima idee a fost să arunce în aer toate puţurile de petrol de pe Valea Prahovei, iar britanicii au făcut pentru asta un plan amănunţit.

Național Cinematografic

Rubrica lui Ovi

Adevarul

Parteneri :

Arnia Software Logo Experior Logo

Disclaimer:

Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă.

Termeni si conditii de utilizare | © 2014 Timesnewroman Toate drepturile rezervate.