cotidian independent de umor voluntar
Times New Roman

La mulţi ani, Majestate! Regele României împlineşte astăzi 48 de ani

HagiPrimul rege postdecembrist al ţării noastre împlineşte astăzi 48 de ani din care, aproape 20, şi i-a petrecut în exil, în Spania, Italia sau ca şi căpeteneie de ieniceri la turci. Spre deosebire de predecesorul său în funcţia de rege al României, Regele Gică a plecat din ţară doar cu o cutie de table şi o pereche de adidaşi.

În timp ce penultimul rege s-a afişat în public cu Ion Iliescu, liderul comuniştilor care l-au exilat, Regele Gică a evitat să se asocieze cu Mitică Dragomir, liderul capitaliştilor care l-au convins să ia calea exilului. Regele Gică este apreciat la curţile străine, atât pe malul Bosforului cât şi pe cel al Senei, unde este primit, de fiecare dată, cu respect. Pe de altă parte, actualul rege se aseamănă cu predecesorul său în privinţa utilizării limbii române, amândoi vorbind-o la fel de neinteligibil.

De-a lungul vieţii sale, Regele Gică a avut o slăbiciune pentru ciobani. Este cumnat cu unul supranumit "Baciul" şi l-a cununat pe ciobanul naţional Gigi Becali.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Altă imagine

carlig_sport_meme

TNR Cultural

Sex în artă (XV) - Evul Mediu viril

News image
În Evul Mediu, figurile de stil erau în floare. Când spuneai că un bărbat „are c...ie”, asta însemna că respectivul dispune cel puțin de următoarele: un dragon (cu sau fără flăcări), o sabie-suvenir din excursia la Excaliburland cu care să-și altoiască progeniturile, niște rune-magneți de frigider și un robot de bucătărie (denumirea populară a celui mai banal instrument de tortură).

Național Cinematografic

Rubrica lui Ovi

Adevarul

Parteneri :

Arnia Software Logo Experior Logo

Disclaimer:

Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă.

Termeni si conditii de utilizare | © 2014 Timesnewroman Toate drepturile rezervate.