promovabilitate_zero_clasaIX.jpgPărinţii elevilor de clasa a noua de liceu sunt sfâşiaţi de tristeţe, după ce s-au afişat rezultatele Bacalaureatului 2014: Aproape niciunul din numele elevilor de a noua nu se regăseşte pe lista celor promovaţi. Situaţia este la fel de disperată şi la clasele a zecea şi a unsprezecea, unde vasta majoritate nici nu s-a prezentat la examen.

”Al meu e foarte silitor, îi place matematica, şi uite că n-a reuşit. L-am căutat ore întregi pe listele cu promovaţi. Asta e, mai încercăm în toamnă. Părinţii colegilor lui mi-au spus că ai lor vor da BAC-ul într-a XII-a, dar eu am zis să-l dea mai devreme. Problema e că acum nu mai dau de el”, spune mama unui elev de a noua, picat la BAC şi dispărut recent de acasă, de groază că nu va fi trimis la mare.

Ministrul Învăţământului spune că situaţia este ruşinoasă: "În alte ţări copiii iau BAC-ul chiar şi din clasa a şasea. E jenant ca într-o ţară europeană cum e România elevii să lase BAC-ul pe ultima sută de metri şi că-l dea abia în clasa a XII-a. Arată cât de înapoiaţi suntem", a declarat Remus Pricopie.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 07.07.2014 13:51 IT & Știința

National Cinematografic