Măsuri urgente în cazul fotografiilor cu vedete de Hollywood apărute ieri pe internet! Fără teamă că ar putea fi criticat pentru risipa de resurse, premierul Victor Ponta a făcut o vizită de lucru pe câteva site-uri deocheate, însoţit de Liviu Dragnea şi alţi câţiva membri ai anturajului.

Potrivit unor surse neoficiale, nu mai puţin de 6 jandarmi au participat la masturbarea delegaţiei Guvernului, iar un elicopter SMURD survola zona, pregătit să intervină cu şerveţele şi un ciorap vechi.

ponta_jandarmi_laba.jpg
“E strigător la cer! Aşa un dispreţ faţă de internautul de rând n-ai să găseşti nici măcar în China sau Coreea de Nord. Jandarmii sunt plătiţi să menţină ordinea, nu să facă munca de jos pentru Ponta, baronii lui şi alţi potentaţi”, a comentat un jurnalist, adăugând că până şi Ceauşescu avea “minima decenţă” de a folosi propriile mâini când admira, împreună cu Maurer şi Chivu Stoica, diapozitive porno la vila din Primăverii.

Premierul a refuzat să comenteze asupra întâmplării, dar câţiva martori l-ar fi auzit întrebând retoric “Ce faci, fă, Kate Upton, aici?” şi zâmbind larg, mulţumit că a petrecut încă o zi îmbinând utilul cu plăcutul.

Scris de TNR | Tuesday, 02.09.2014 15:56 Monden

National Cinematografic