O nouă dovadă, dacă mai era nevoie, că Dumnezeu nu bate cu parul. Constănțeanul Malcea Trandafir va regreta probabil pentru totdeauna decizia de a-i face campanie electorală lui Victor Ponta. Asta pentru că a fost pedepsit prompt de Dumnezeu, care l-a lovit cu țiglă în cap.

malcea_cazut_la_pamant_copy.jpg ”Justiție divină, fără dar și poate”, este convins Decebal Popescu, cel mai respectat teolog autohton. ”Însă țigla trebuie luată de victimă drept un simplu avertisment. În mod normal, să-i faci campanie lui Ponta atrage o pedeapsă mult mai dură, inclusiv o eternitate de chinuri, în flăcările iadului. Constănțeanul a scăpat ușor, doar cu răni minore.”

Malcea Trandafir este, din păcate, o persoană cu IQ redus, fiind deja a treia oară când Dumnezeu îl pedepsește lovindu-l cu  o țiglă în cap. ”Sper, totuși, să se potolească”, spune reputatul teolog. ”Dacă după ce va ieși din spital va reîncepe să lipească afișe cu Ponta, asta mai mult ca sigur va atrage mânia lui Dumnezeu și nu-l văd bine.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 07.11.2014 17:37 Politic

National Cinematografic