Imediat după dezbaterea electorală de ieri seară, candidatul Klaus Johannis a susținut o conferință de presă în care a atacat dur pe cei care au organizat emisiunea la Realitatea TV. „A fost un timp extrem de scurt alocat fiecărui candidat, dar mai ales mie. Nici n-am putut să rostesc o propoziție întreagă”.

klaus-iohannis.jpg

Candidatul a spus că, în mod normal, așa cum a fost el educat de mic, prima oră a dezbaterii este doar pentru a spune subiectul propoziției. „Un om civilizat, din Ardeal, nu aruncă predicatul în stânga și-n dreapta din prima, e ca și cum ai intra încălțat la om în casă. Aștepți o oră, să-i dai voie și interlocutorului să dea «Bună Ziua» și-abia apoi începi și tu”, a declarat Klaus Iohannis. 

Dealtfel, acesta a confirmat că principalul motiv pentru care staff-urile celor doi candidați nu au reușit să ajungă la un punct comun în privința dezbaterii a fost că PSD-ul nu a fost de acord ca dezbaterea să înceapă  la ora 14.00 și să țină până dimineața, ca o nuntă cu dar. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 12.11.2014 10:48 Politic

National Cinematografic