Lovitură sub centură pentru PSD! În replică la broşurile cu “Iohannis taie pensia!”, echipa ACL a început să distribuie fluturaşi de propagandă cu un mesaj terifiant, menit să semene panica în inimile românilor.

“Mii de cetăţeni, în special tineri, au găsit astăzi în cutia poştală hârtii cu ‘Dacă votezi Ponta, câştigă Ponta!’, explică un bucureştean preocupat.

votezipontaieseponta.jpg
“Momentan nu ştim dacă e adevărat sau nu. Dacă e adevărat, atunci avem de-a face cu o situaţie foarte gravă, o veritabilă catastrofă, dar dacă nu, Iohannis ar trebui să-şi ceară scuze pentru că exploatează fricile cele mai adânci ale românilor cu atâta cinism. Auzi, să iasă Ponta. De parcă n-ar fi trecut 25 de ani de la Revoluţie!”

În mod suspect, reprezentanţii PSD ezită să ofere o dezminţire oficială. Premierul Victor Ponta a declarat doar: “Orice ar fi, dacă cetăţenii mă votează pe mine, nu-l vor avea preşedinte pe Viorel Lis, vă pot garanta acest lucru! Hei, ce-i acolo, oaau”, dispărând prompt în momentul în care jurnaliştii au întors privirile în direcţia indicată.
Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat ediția de duminică, cu detalii exclusive despre pregătirile de vot din Teleorman sau de la ambasada României de la Paris, urmărește-o în secțiunea Times New Roman TV.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 12.11.2014 21:15 Politic

National Cinematografic