În timp ce puturoşii de români se coiesc să ducă bradul chiar şi prin luna februarie, şi decid prin martie să-l arunce pe geam sau de la balcon, germanul Klaus Iohannis l-a aruncat în cel mai eficient mod cu putinţă, în această dimineaţă, cu o zi înainte de data oficială a Crăciunului.iohannis_arunca_bradul.jpg

“L-am împodobit în 6 minute şi 28 de secunde, pentru că eu am semnat şi nişte decrete între timp şi de-asta ne-a luat aşa mult, am pus cadourile, am cântat O Tannenbaum 3 minute şi 16 secunde, l-am admirat îndelung vreme de 8 secunde, apoi l-am despodobit şi l-am dus la tomberon. Şi îmi cer scuze pentru trândăvia mea, de Sărbători mă mai moleşesc şi eu”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Surse de la Palatul Cotroceni susţin că imediat după ce Iohannis a aruncat bradul, un secretar de stat venit cu nişte legi la semnat şi-a dat românismul pe faţă şi a luat el bradul din tomberon, pretextând că “E bun în casă, nu se ştie. Sau poate îl dau cadou cuiva”.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Wednesday, 24.12.2014 13:15 Politic

National Cinematografic