Speranţa Elenei Udrea de a-şi folosi farmecele pentru a scăpa din încurcătură tocmai s-a năruit! În următoarea etapă a procesului său de abuz în serviciu, furt pe faţă şi nemernicie calificată, autorităţile au stabilit că Udrea va fi judecată de o femeie, ba chiar una garantat heterosexuală.

XKkSQ39.jpg
“Problemele Elenei nu se opresc aici! Pentru ca judecătoarea să fie şi mai radicală când stabileşte verdictul, aceasta nu va purta tradiţionala robă, ci va veni la proces purtând exact aceeaşi rochie ca inculpata. Mă trec fiorii doar când mă gândesc ce o să se întâmple!”, a dezvăluit Decebal Popescu, grefier la Înalta Curte.

Mărinimoşi, angajaţii tribunalului suprem i-au pregătit Elenei Udrea chiar şi o perucă, în caz că procesul degenerează într-o păruială pe cinste. “Un lucru e sigur: oricât ar fi Udrea de seducătoare, la bară o să se lase cu unghii rupte şi poşete în cap. Mai departe, să lăsăm justiţia să îşi urmeze cursul.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Sunday, 15.02.2015 15:45 Politic

National Cinematografic