Premierul Victor Ponta susținut o conferință de presă în care a dorit să facă o serie de comentarii cu privire la arestarea cumnatului său. „Decizia instanței m-a surprins, dar explică multe. Așa mi-am dat și eu seama de unde am atâția bani”, a spus acesta. 

dezastru_genetic_ponta.jpg

Ponta a declarat că era vizitat aproape lunar de cumnat, la cina de familie, iar acesta aducea câte un cozonac, o sticlă de vin și 2 milioane de euro, „să fie pentru deranj”. „Cer ca justiția să fie promptă și să-i confiște repede averea, acum cât sunt eu prim-ministru și pot să mă ocup de banii ăștia, să-i administrez”.

Premierul s-a arătat supărat pe cumnatul său că a făcut fraude doar cu fonduri europene și nu s-a axat și pe fonduri de la bugetul de stat. „Sunt aici toată ziua, de dimineața până seara, putea să dea și el un telefon, să vină la un contract, ceva. Uite, Ghiță venea toată ziua, și el nu e familie”. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Tuesday, 17.02.2015 19:07 Politic

National Cinematografic