Fericire printre români! Dintre multele lucruri care ar trebui să i se întâmple lui Dan Șova, măcar unul s-a întâmplat. Un român vânjos n-a mai așteptat decizia CCR, vizavi de legimitatea scăpării de către senatori a lui Dan Șova de arestarea preventivă cerută de DNA, și a trecut la fapte: l-a abuzat sexual pe Dan Șova.

dan_sova_ccr_pedeapsa.jpg ”Dan Șova a fost foarte ușor de convins”, a povestit românul de culoare care l-a abuzat sexual pe protejatul lui Victor Ponta. ”I-am spus doar că am ceva mare pentru el, iar el s-a conformat imediat: m-a întrebat în ce poziție să se așeze, semn căe familiarizat cu astfel de luări de poziție. Iar apoi l-am executat cu ură!”

Vajnicul român de culoare care l-a abuzat pe Dan Șova speră din tot sufletul că pesedistul va retrăi recenta experiență sexuală de nenumărate ori, într-o închisoare din România, pentru cât mai mulți ani de aici încolo. ”Dacă Șova nu va ajunge în închisoare, aproape că îmi va părea rău că am cerut cetățenie în țara asta”, a spus dotatul român de culoare.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Wednesday, 01.04.2015 13:42 Politic

National Cinematografic