Profeția s-a îndeplinit! Cel care va tăia panglica Magistralei 5 a primit azi un onorabil 7 la naștere, părăsind tunelul mamei și intrând în rândul cetățenilor al căror ministru va deveni cândva în acest secol. Chiar dacă va fi bătrân atunci când va inaugura metroul, iată că sfârșitul lucrărilor e mai aproape cu câteva decenii.inaugurare_metrou_drumul_taberei.jpg

Dănuț Popescu are 3,4 kg, e agitat și provine din părinți moldoveni, care au venit de la Brașov pentru un concert, dar au fost surprinși de travaliu. A aruncat din incubator un coleg, lucru care subliniază ambițiile sale politice.

Pe șantier, vestea a fost primită cu veselie de muncitorii care nu erau încă beți. Oamenii s-au rezemat în lopeți, spunând: Acuma să nu ne grăbim, că este vreme până crește, până merge și el la școală. Să-și ia doctoratul și o mai vedea, că n-am mai pomenit ministru fără doctorat. Cine merge după bere?”, a declarat Victor T, muncitor pe Magistrala 5.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 05.06.2015 12:41 Monden

National Cinematografic