Considerat evenimentul anului, turneul organizat de chipul lui Arsenie Boca va cuprinde atât orașe mari cât și localități mai mici de pe tot teritoriul țării, punctul de plecare urmând a fi județul Constanța. În zonele mai sărace ale țării, unde oamenii nu au nici pereți la casă dar au credință în Dumnezeu, chipul lui Arsenie va apărea pe podea sau în scoarța copacului în care locuiește familia. 

afis-turneu-arsenie-boca-bun.jpg

Minunatele apariții vor avea loc separat, pentru a nu se crea confuzii, și vor dura un minim de trei zile. „Chipul lui Arsenie nu poate fi șters cu o simplă zugrăveală, el poate trece spațiul, timpul dar și cel puțin două mâini de lavabilă”, a declarat Constantin Bogdan, promoterul turneului. 

Totodată, acesta a anunțat că fața lui Arsenie se va rezuma doar la apariții în structuri dure, fără a se înjosi la apariții în felii de pâine prăjită, mere, pepeni sau maioneză. Concomitent cu apariția sa pe ziduri, chipul lui Arsenie Boca va apărea și pe coperțile cărților din zonă, de unde va putea fi achiziționat la prețuri rezonabile.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Sunday, 19.07.2015 11:25 IT & Știința

National Cinematografic