Propunere interesantă în Bundestag. Savantul german Adolf H. Mengele susţine că a descoperit o injecţie cu care poate scuti grecii de mizeria datoriilor. Cu o simplă înțepătură, cetățenii greci scăpa definitiv de o gamă largă de probleme, în general asociate, în cazul lor, cu respirația.injectie_savant_german.jpg

”Asigur poporul grec că injecția a fost testată riguros, atât pe șoareci cât și pe sârbi. Efecte secundare nu au fost, în afară de paralizie. Injecția este gratuită și poate fi administrată la domiciliu, sau direct la criptă, cum preferă datornicul”, explică medicul german.

Întrebat ce părere are despre propunerea medicului german, Alexis Tsipras a cerut 50 de Euro, apoi a răspuns că grecii acceptă în principiu orice soluție de rambursare a datoriilor, cu condiția să nu se restituie niciun ban și că în principiu Germania ar trebui să doneze grecilor 23 de miliarde de dolari, ca să aibă timp să se gândească pe îndelete la propunere.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 21.08.2015 13:05 IT & Știința

National Cinematografic