Criza majoră de personal pe piaţa muncii se adânceşte. Politicienii români sunt nevoiţi mai nou nu doar să meargă la spitale din străinătate, dar au ajuns inclusiv să-şi ducă chiuvetele la reparat în Austria. Politicienii acuză meşterii români de lăcomie, pentru că se duc ca nesimţiţii să munceasă afară pe salarii mari, în loc să fie patrioţi şi să rămână în ţară, să plăteasă taxe, cu fac ei.chiuveta_austria.jpg

"Ştiţi cum e, meşterii buni au plecat. Aici au rămas doar ăia neserioşi, îi suni, îţi promit că vin, tragi de ei. Pe urmă, trebuie să stai toată ziua cu ochii pe ei, să nu-ţi fure ceva de prin vilă. Eu am teancuri de Euro din şpăgi, aur, acţiuni. Nu pot să risc. Sau să mă trezesc că vine unul sub acoperire şi-mi pune microfoane în chiuvetă şi mă ia Codruţa", explică un deputat PSD.

În consedinţă, deputaţii şi senatorii au votat să aibă o zi pe lună dedicată mersului în Austria la meşteri, cu diverse lucruri care li se strică. Evident, politicienii vor zbura cu avioane private şi vor primi diurnă pentru deplasări.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Monday, 08.05.2017 14:13 Politic

National Cinematografic