România s-a făcut azi încă o dată de râs, cu ocazia vizitei la Guvern a premierului croat Andrej Plenković. Asta pentru că Viorica Dăncilă a gafat din nou și s-a dus și azi la Palatul Victoria, deși toată lumea e de acord că mai bine rămânea acasă. Sau, dacă tot era să se prezinte undeva, era mai indicat să se întoarcă la școală, nu să se ducă la Guvern.

dancila_si_premierul_croatiei.jpg Imediat după discuția cu Viorica Dăncilă, premierul croat a râs amabil și a spus că apreciază gluma cu menajera clădirii pe post de premier, dar a precizat că are o agendă încărcată și ar vrea să se întâlnească și cu premierul României. A fost nevoie de mai bine de 10 minute până ca premierul croat să fie convins că Dăncilă nu este menajera Palatului Victoria, ci chiar premierul României.

Odată dumirit că și-a irosit timpul, că a vorbit practic cu un ficus, premierul croat n-a mai părut la fel de binedispus. Ba chiar le-a făcut românilor o urare cel puțin lipsită de diplomație. ”Nu pot să vă urez decât să mergeți în … de fapt știți foarte bine cum se numește orașul acela din Croația, nu-i mai spun eu numele”. Dăncilă n-a fost însă deranjată de urare, că a fost rostită în engleză, așa că ea n-a înțeles nimic din ea.

Scris de Calin | Friday, 18.05.2018 14:38 Politic

National Cinematografic