Eliberare cathartică pentru unul dintre cei mai iubiți și mai chei editorialiști ai României după ce Simona Halep a câștigat, în sfârșit, Roland Garrosul. Cristian Tudor Popescu a dat drumul, în sfârșit, bășinii pe care o ținea în sine de mai bine de 30 de ani și care-l făcea să fie încruntat în orice ipostază.

ctp dupa ce s-a basit.jpg

„De data aceasta Cosmin Prepliceanu chiar a avut o reacție, așa că nu mai poate fi sancționat de CNA. Realizatorul TV a auzit pocnitura, dar nu s-a speriat, nu s-a panicat și a avut o atitudine echilibrată, să-i calmeze pe toți cei din studio. Apoi și-a dat ochelarii jos și a început să-i șteargă cu sacoul, bătând apropo-uri către colegi «hai, care ați dat cu ceață pe-aici, care ați comis-o, mâine să fiți cu demisia la mine pe birou. Suntem o instituție serioasă, cine nu poate lucra într-un mediu serios și profesionist n-are decât să plece»”, a relatat un martor la eveniment înainte să fugă afară să fumeze. 

CTP, devenit brusc mai puțin tensionat, după ce a renunțat la această presiune enormă asupra corporalității sale, nu și-a uitat antrenamentul din armată și s-a dus să deschidă larg geamurile, „să mai respirăm și noi, că a comis-o cineva”. Zece minute mai târziu la intrarea Digi24 și-a făcut apariția Călin Popescu Tăriceanu cu o caserolă în mână și a întrebat dacă se dă ceva, „că miroase până la noi la Senat a ceva proaspăt și bun”. 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Wednesday, 13.06.2018 13:33 Monden

National Cinematografic