Nicicum nu e bine pentru aceşti infractori! Deşi prietenul lor Tudorel Toader îi eliberează pe bandă rulantă, deţinuţii se plâng în continuare de înghesuială. Pentru că nu ştiu să trăiască din altceva în afară de furtişaguri, infractorii se înghesuie la furat din casele oamenilor cinstiţi, unde se duc de multe ori în grup.tudorel_nunta_violator.jpg

“Simt că mă sufoc, eram 8 inşi într-o garsonieră. N-aveai loc să cauţi bani prin şifonier, nici n-am reuşit să ieşim cu televizorul pe uşă, că unul intra, altul ieşea cu mobila, era haos. Nu se mai poate aşa. Am vrea ca domnul Tudorel să dea o lege, ca proprietarii caselor de unde furăm noi să fie trimişi la puşcărie preventiv, să avem loc să le furăm din case. Noi credem că PSD poate orice în ţara asta, că doar are majoritate în Parlament”, spun infractorii.

Surse din teritoriu confirmă că e la fel şi la violuri, nu doar la furturi. Deţinuţii eliberaţi, precum vasluianul din lotul violatorilor în grup, eliberat recent, spun că e concurenţă mare: “Regret zilele frumoase din Jilava, când ţepuiam proşti cu metoda Accidentul, cu complicitatea prietenilor noştri, gardienii”.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Wednesday, 13.06.2018 14:49 Social

National Cinematografic