Atenţie, amatori de muzică rap. Urmează să fim loviţi de o penurie severă de melodii de acest gen, din cauza unei secete care a distrus recolta de ciambalamba, dar şi de maraciuca, principalele soiuri de canabis cultivate în ţara noastră. De vină ar fi atât lipsa irigaţiilor, cât şi nesimţirea gaborilor, care dau foc la câmpurile de marijuana şi arestează bieţii agricultori.macanache_marijuana_uscata.jpg

“Suntem disperaţi. Am apelat la Arcub, să ne cumpere din Olanda nişte marijuana, cu finanţare de la Primăria Bucureşti, că ăştia dau bani pe fel de fel de căcaturi, ar fi prima achiziţie smart. Altfel, e nasol. Macanache a trecut iar pe aurolac, şi Dani Mocanu e în puşcărie, nu mai are cine să facă rap”, spune Cheloo, fost cântăreţ de muzică uşoară.

Sigur, situaţia ar putea fi salvată de Carla’s Dreams, soluţia de avarie, cei care pot cânta şi rap la fel de prost precum manelele pe care le cântă acum, numai că fiind moldoveni, ei nu au bani să-şi ia ciambalamba decât pentru un jingle de 30 de secunde. Experţii spun că dacă nu plouă peste lanuri până în weekend, pericolul să rămânem cu Macanache pe prenadez e foarte real.


We know both the art of matching people and the science of technology.

Staffing done right: +250 tech specialists and a 95% retention rate. See our current job openings!

Scris de Ionut | Wednesday, 13.06.2018 20:36 Monden

National Cinematografic