Te-ai întrebat vreodată de ce filmele lui Cristian Mungiu sunt atât de triste, de ce exprimă o iremediabilă estompare a speranţei şi îţi produc o angoasă ca un cer întunecat de noiembrie, cu ciori croncănind? Regizorul explică: “Când eşti fratele mai mic al Alinei Mungiu Pippidi, e normal ca viaţa să ţi se pară infectă ”.mungiu_manca_alina.jpg

“Mă dădea jos din pat, îmi fura mâncarea din farfurie, îmi mânca tema la matematică. Într-o zi a venit cu două colege de-ale ei şi au vrut să mă mănânce pe mine, dar a prins-o tata”, povesteşte Cristi Mungiu.

Şi totuşi, acest regizor mic, subdezvoltat, subnutrit, cu sechele grave apărute din cauza surorii lui mai mari, a reuşit să se afirme, în ciuda vicisitudinilor din fragedă pruncie. Cu toate astea, problemele lui Mungiu cu sora lui nu s-au terminat. După ce a luat un Palme d’Or la Cannes, sora lui a venit şi i l-a furat, apoi l-a mâncat, spun apropiaţii acestuia.

Recent, Mungiu e umilit public din cauza editorialelor pro-PSD ale Alinei Mungiu Pippidi, care jignesc întreaga populaţie cinstită a ţării. Surse din anturajul regizorului confirmă că Alina e hrănită de Dragnea la discreţie cu burgeri şi pizza, ca să scrie porcăriile alea.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Ionut | Thursday, 09.08.2018 18:36 Monden

National Cinematografic