Situaţie îngrozitoare pentru Marian Coltea din Berceni. Soţia acestuia a profitat că bietul om aţipise şi a intrat pe telefonul lui. A accesat toate aplicaţiile de chat şi a trimis mesaje bagaboantelor pe care le vrăjea Marian, transmiţându-le mesaje nasoale, gen “Eşti grasă”, “Ai guşă”, sau “Celulita de pe curul tău mă bântuie”.femeie_grase_chat.jpg

Femeia spune că nici n-a fost greu să găsească idei de jigniri, pentru că Marian avea în listă zeci de frizeriţe îngălate şi piariste grase. “Nu mă deranjează că vorbeşte cu alte femei. Asta e normal la un bărbat. Mă deranjează că vorbeşte cu şleampetele alea”, explică Miruna, soţia lui Marian.

Miruna susţine că a fost o singură problemă, cu una Amalia, angajată la o bancă locală, care nu doar că nu s-a supărat că o fac grasă, ci i-a plăcut şi a început să-i scrie: “Aşa, centaure, umileşte-mă”. Miruna a scăpat însă repede de ea: “I-am trimis un clip de la trupa The Motans şi a crezu că Marian e gay, aşa că i-a dat block”.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Ionut | Friday, 10.08.2018 17:24 Monden

National Cinematografic