Aflat în vacanță în stațiunea grecească Retardiki, premierul Viorica Dăncilă a transmis un mesaj oficial cu privire la violențele din capitala României, îndemnând la dialog și înțelegere. „Regret enorm violențele din capitala României, Budapesta” a spus premierul.

viorica_dancila_plasture.jpg

Oficialul român a precizat că vina pentru cele întâmplate în seara de vineri aparține exclusiv participanților, care nu știu cum să se comporte într-o societate feudală. „Nu există justificare de bun simț pentru a te ridica împotriva unui stăpân attâ de generos ca domnul Liviu. Dacă-l asculți și faci ce trebuie, lumea e a ta, orice prost poate ajunge chiar și prim-ministru”, a spus Dăncilă.

Premierul spune că ar fi revenit în țară pentru a convoca o ședință de urgență a Guvernului dacă s-ar fi îndeplinit cumulativ mai multe condiții. Prima ar fi să știe care-s atribuțiile premierului, dar din păcate acestea sunt scrise cu litere mici, nu prezentate corect într-o carte de colorat, cu multe poze, a doua că nu i s-a dat voie, din cauza mulțimii din piață domnul Liviu n-a avut semnal la mobil și nu i-a putut da porunci.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Eftimie | Sunday, 12.08.2018 11:40 Politic

National Cinematografic