Mai dă-o încolo, băi Cristi Borcea! Toți cei 27 de porumbei eliberați ieri la nunta fostului acționar dinamovist cu Valentina Pelinel au rămas însărcinați. Faptul că Borcea lasă pe cineva însărcinat nu e deloc o surpriză, bineînțeles, dar totuși, porumbeii ar trebui să clocească ouă, nu să rămână însărcinați.

borcea_pelinel_porumbei.jpg Se pare însă că, înainte să-i elibereze, Cristi Borcea a rămas singur câteva minute cu porumbeii, ”ca să le dea niște chestii”, după cum a povestit un martor. Biologii recunosc că urmăresc cu atenție evenimentul și că sunt extrem de curioși să vadă rezultatul acestor sarcini. ”Puii de porumbel sunt urâți de felul lor, așa că așteptăm cu nerăbdare să-i vedem pe ăștia ai lui Cristi Borcea cum vor arăta”, spune reputatul biolog Decebal Popescu. 

”Și, în altă ordine de idei”, a continuat biologul, ”le recomand tuturor femeilor care au asistat la nunta lui Borcea de ieri să-și facă un test de sarcină, că nu se știe. Chiar și eu mi-am făcut unul, doar pentru că am rostit numele Borcea. Futu-i, l-am rostit din nou, mai trebuie să fac un test!”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Thursday, 13.09.2018 18:21 Monden

National Cinematografic