Câteodată norocul se mai întâmplă și bogaților, nu doar amărăștenilor. A simțtit-o pe pielea lui chiar și miliardarul Ion Țiriac, care a descoperit zilele trecute într-un morman de bani nenumărați de mult o pereche de blugi aproape noi, purtați o singură dată la un concert Diether Bohlen în Stuttgart. 

tiriacbaienbani.jpg

„Am zis să mai fac ordine în bani că am impresia că iar am adunat cam mulți, ar trebui să-i mai triez, să mai dau și la alții care n-au, poate, sau să-i arunc, în fine, și iau niște dolari vechi, nenumărați de zeci de ani. De-ăia care încă se mai făceau din hârtie, știi cum sunt, miros altfel dom'le. Și ce să vezi, ce noroc pe capul meu, găsesc perechea aia de blugi”, a declarat miliardarul Ion Țiriac. 

Acesta estimează că va purta acea pereche de blugi în cursul săptămânii viitoare, la o partidă de golf cu președintele Porche, șoferul Angelei Merkel și un conte francez care-și poate numi strămoșii până la bătălia de la Hastings. „Îmi plac, că au buzunare normale, încap și portofele mari în ei”, a precizat țiriac.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Saturday, 15.09.2018 04:53 Monden

National Cinematografic