Abuzurile ANAF continuă! Un cetăţean s-a trezit la poştă cu o notificare, cum că mai are de dat 100 de euro la o nuntă din 2015, la care chipurile n-ar fi dat suficient. Bietul contribuabil s-a dus la ghişeu să le explice situaţia, pentru că el consideră că de fapt ar avea de luat 100 de euro, că nici n-a mâncat şi nici n-a băut la nunta respectivă.ghinionist_cort_nunta_anaf.jpg

“Eu am fost în anul acela şi la botezul unui copil, al aceluiaşi cuplu, şi ei n-au venit la mine la nuntă, că erau plecaţi în străinătate, sau aşa mi-au spus când i-am invitat. Pe lângă darul la plic noi am dat şi un aparat de cafea cu 3 cutii mari de pastile. Eu consider că m-am achitat de obligaţii, dar agenţii ANAF fac exces de zel”, explică Marian Coltea, supărat că trebuie să piardă timp la cozi pentru aşa ceva.

Bietul om a fost pus de funcţionari să vină cu socrul mare, care a numărat darul, ca să clarifice situaţia. Marian Coltea spune că în timpul nunţii ar fi dat şi bacşiş lăutarilor: “Asta de ce nu mi se ia în calcul?”. Agenţii ANAF susţin însă că o să-i vină şi alte notificări, pentru că n-a declarat lada de whisky primită când a furat mireasa.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Monday, 15.04.2019 16:21 Monden

National Cinematografic