Nu doar şoferii încearcă să facă tot felul de manevre pentru a scăpa de un dosar penal! În urmă cu câteva zile, un sătean din Cuculeşti, Ialomiţa a recurs la o metodă disperată după ce a provocat un accident în timp ce circula beat cu căruţa.

"Tipic! Înainte să vină Poliţia, bărbatul, vizibil alcoolizat, a încercat să se eschiveze făcând schimb de locuri cu calul, care nu era vizibil alcoolizat. Acum susţine că el doar trăgea vehiculul, iar conducătorul căruţei era calul. Să nu-l credeţi", spune un martor ocular, vizibil alcoolizat.

schimbat_locul_cu_calul.jpg
"Din păcate pentru căruţaş, calul a cedat presiunii şi a recunoscut că nu el ţinea frâiele. Era cuvântul omului împotriva cuvântului calului. Bărbatului i s-a întocmit deja dosarul, iar calul va primi o amendă pentru tentativa de inducere în eroare a organului", declară Marcel, poliţist rural.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Wednesday, 17.04.2019 16:13 Monden

National Cinematografic