Situația cumetriilor din Tarom se complică. Cunoscutul cântăreț Văru` Săndel recunoaște că și el e angajat la compania de stat: ”Am dat cuiva de la Tarom un pliant cu un concert la care participam, a văzut că scria ”Văru`” pe afiș și mi-a zis: Păi de ce nu zici așa? Începi de luni”, recunoaște Văru` Săndel.varu_tarom_sandel.jpg

Săndel n-a refuzat oferta, pentru că ”banii sunt buni și nici nu trebuie să dau pe-acolo, dar mi-au zis că așa face toată lumea”. Săndel recunoaște că în Tarom totul este organizat de la gradele de rudenie. Dacă ai doi unchi și un cumnat în Tarom, poți deveni pilot fără să mai dai examen. Dacă ai și o mătușă, deja te bagă la achiziții, unde e grosul banilor”, explică Văru` Săndel.

Cântărețul spune însă că el n-a profitat prea tare de jaful de la Tarom: ”M-am mulțumit să primesc săptămânal sporul de văr de 30% și prima de instalare în funcție, prima de prezentare la serviciu și zborurile nelimitate pe viață”, a mai spus simpaticul Săndel.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 14.06.2019 10:22 Social

National Cinematografic