Autoritățile au dezamgăit din nou și s-au apucat să repare autostrada Soarelui chiar la debutul sezonului estival. Cozile sunt imense iar șoferii se plâng că ajung să facă chiar și cinci ore până la mare. Drept urmare bucureștenii s-au bulucit toți pe cealaltă autostradă și-și vor petrece acest weekend prelungit la Pitești, o importantă destinație turistică pentru orice sezon.

vacanta_la_pitesti.jpg

„Îi așteptăm cu drag pe turiștii veniți din București, azi dimineață am avut o ședință extraordinară a Consiliului Local unde am cerut tuturor agenților economici să dubleze prețurile ca să ne încadrăm în cerințele turistice și de agrement. Asigurăm aceleași facilități ca pe litoral, respectiv mâncare, ceva locuri de parcare dar nu peste tot, manele și am vorbit și cu un nepot să aducă niște gigi”, a declarat primarul orașului, Cornel Ionică.

Doritorii de baie se pot scălda în fântâna arteziană din centrul orașului, o investiție cu beculețe care a costat două milioane de euro, primarul promițând că va băga și doi delfini acolo. Călătorii pot vizita numeroase obiective turistice din zonă cum ar fi:

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 14.06.2019 18:04 Social

National Cinematografic