Disperarea a ajuns să pună stăpânire pe Bucureşti şi marile oraşe ale ţării! În ultimele săptămâni, mii de români şi-au incendiat casele, sperând că astfel vor scăpa de temuţii gândaci puturoşi.

gandacul-puturos.jpg
"E un fenomen des întâlnit toamna. Gândacul puturos, cunoscuţi şi ca ploşniţa de pom sau demonul sulfuros al cerealelor, caută un loc călduţ unde să se adăpostească pe timp de iarnă", explică Decebal Popescu, entomolog. "Din cele mai vechi timpuri, oamenii îşi ardeau casele până la temelii ca să-i alunge, iar ulterior petreceau iarna în peşteri sau pe sub poduri."

"Ştiu că nu funcţionează mereu, dar îmi încerc norocul şi toamna asta. M-au disperat cu bâzâitul şi cu mirosul. De obicei nu ajunge doar să dau foc, trebuie să stropesc cu acid sulfuric şi să chem pe cineva să dea cu radiaţii", spune Valeriu, locuitor din Sectorul 4, în timp ce îşi stropeşte apartamentul cu benzină.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Friday, 11.10.2019 19:33 Social

National Cinematografic