Diaspora votează! Pentru rapiditate, mulți români plecați în străinătate n-au mai așteptat să stea pe la cozi, sau să folosească votul prin corespondență, care e abuziv și îl avantajează doar pe președintele în funcție. sofer_atlassib_voturi.jpg

Diasporenii au scris pe o foaie cu cine votează, au băgat-o în plic și au dat plicul șoferului de Atlassib, că azi e cursa cu care trimit înapoi borcanele goale în țară.


”O să ajungă mâine și ai mei o să mai bage un buletin de vot în urnă, pe numele meu. Am vorbit și cu domn` primar, știe situația, eu nu pot să vin în țară pentru orișice căcat, gen un vot”, spune Marcela, din Italia.


Deși votul ar trebui să fie secret, cei din diaspora nu se sinchisesc de asta: ”Noi avem încredere totală în domnu` șofer. Păi nu prin el ne trimitem de la certificate de naștere la murături cârnați și toate alea? Ce să facă, să ne schimbe plicurile?”, mai spune Marcela. Diasporenii spun că rezultatele parțiale se dau diseară, că se face oprire la Nădlac pentru pișare.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Saturday, 09.11.2019 15:46 Social

National Cinematografic