După ce-a ratat dezbaterea electorală de joi seara - și, în general, orice formă de dezbatere sau întâlnire care n-aveau loc în interiorul partidului săui - Klaus Iohannis e optimist că va lipsi și de la votul de azi. Nu uită însă că e președinte, așa că a trimis un comunicat de presă prin care îndeamnă românii să meargă la vot.

iohannis_carmen_avion.jpg ”Sper ca românii să voteze pentru o Românie normală pentru toți românii, o Românie normală chiar și pentru românii care nu vor o Românie normală și votează cu alți candidați. Și mai sper ca românii să voteze în număr mare, însă nu chiar foarte mare, că o prefer pe doamna Dăncilă în turul doi, nicidecum pe Dan Barna. Deci la vot, dar cu măsură, românii mei!”, a transmis Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis spune însă că în turul doi al alegerilor, mai ales că sigur va ajunge acolo, sunt șanse mari să se prezinte la vot. ”N-am nicio ieșire programată pentru duminica aia și, dacă nu apare o ofertă ne ratat de ultim moment, sigur mă prezint”, a promis Iohannis.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Sunday, 10.11.2019 11:39 Politic

National Cinematografic