Umilit de Viorica Dăncilă, Dan Barna încearcă să-și salveze pe cât posibil demnitatea. Candidatul USR spune că, dacă rezultatele exit  poll-urilor se confirmă și nu intră în turul doi, va începe imediat un tur de forță: va vizita toate filialele USR din țară, ca să fie luat la mișto personal de toți membrii partidului.

dan_barna_iritat.jpg ”Oricum o pui, să te bată o analfabetă într-o întrecere electorală, e o rușine pentru care merit să fiu luat la șuturi. E dreptul membrilor USR să-mi râdă în față pentru umilința trăită. Nu o să am liniște până nu râd de mine toți membrii partidului nostru. Dacian și cei de la USR București au început deja, nici nu vreți să știți ce e la gura lor”, a spus Dan Barna.

Viorica Dăncilă, pe de altă parte, exultă după ce-a intrat în turul doi. Parcă printr-un gest de frondă, dăncila a rupt în fața colegilor de partid foaia cu discursul pregătit pentru cazul în care nu ajunge în turul doi. ”Aduceți-mi cealaltă foaie, sclavilor!”, a urlat Viorica Dăncilă către colegii de partid.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Sunday, 10.11.2019 23:14 Politic

National Cinematografic