Se anunță zile negre pentru majoritatea bărbaților. Femeilor au decis ca de acum încolo să-și alege pantofii și hainele în două tururi de shopping, ceea ce practic va dubla timpul de pătimire al bărbaților care vor avea ghinionul să fie târâți în mall-uri.

turul2_pantofi.jpg ”Nu de multe ori m-am trezit că nu sunt mulțumită cu pantofii pe care i-am cumpărat”, spune o femeie. ”Așa că, de acum încolo, o să fac un prim tur de shopping, în care să scad numărul pantofilor pe care îi probez de la 800 la 10, urmând ca decizia finală să o iau abia după al doilea tur al shoppingului. Sunt sigur că așa voi lua o decizie mult mai bună decât acum, în varianta cu un singur tur.”

Și asta cu ales pantofi în două tururi este doar începutul dezastrului pentru bărbați. Asta pentru că tot mai multe femei insistă să fie organizate și cumpărături anticipate de Crăciun. ”E de-a dreptul scandalos!”, s-a plâns reputatul bărbat Decebal Popescu. ”Dacă se aprobă și asta și mă trezesc că trebuie să cumpărăm de pe-acum toate cadourile și prostiile de Crăciun și Revelion, intru în faliment.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 03.12.2019 20:03 Monden

National Cinematografic