Chriile nesimțite continuă să fie o problemă majoră în capitala Ardealului. Un clujean întors acasă după o noapte de beție s-a trezit a doua zi că trebuie să plătească nu mai puțin de 400 de euro, după ce a confundat garsoniera sa cu a vecinului din blocul de vizavi.

gresit_apartamentul_chirie.jpg „Am ieșit și eu cu băieții la un concert la Filarmonica Transilvania, și la un moment dat ne-am dat pe bere, pe vin, pe astea, că e solicitant să te prefaci că ești mai cult decât restul țării. M-am făcut mangă, atât de mangă încât uitasem chiar și să fiu mândru că sunt clujean. Am intrat în bloc, am urcat până la parter și când m-am sprijinit de prima ușă, am căzut înăuntru și am adormit acolo”, spune bărbatul.

Acesta a fost găsit a doua zi de chiriașul de drept și a fost somat să plătească 400 de euro, adică 10% din chiria garsonierei de 8 metri pătrați. „Clujul e plin de bețivi, de-aia țin mereu ușa descuiată. De câteva ori pe lună cineva greșește apartamentul, și pac: îl taxez. E singurul mod prin care pot plăti chiria lună de lună”, spune chiriașul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Luchian | Wednesday, 04.12.2019 15:22 Monden

National Cinematografic