Chef Scărlătescu a sărbătorit împlinirea a 120 de kile alături de prieteni și apropiați și televiziunea care l-a transformat în vedetă. Cu această ocazie acesta a povestit câteva din secretele bucătăriei care l-au făcut atât de apreciat ca bucătar.

scarlatescu_paste.jpg

„Dacă vreți să vă iasă excelent niște paste ragu, vă destăinui un secret. Ca să iasă moi și fine, le scoateți mai întâi din cutie înainte de a le arunca în oală. Apoi, când apa începe să dea în clocot, doar atunci aruncați și parizerul, cartofii și ceapa”, a povestit chef Scărlătescu.

Acesta a explicat și ce trebuie să facă un gurmand dacă ouăle fierte i-au ieșit prea crocante. „Pentru a nu rămâne cu gustul ăla ciudat din dinți, scoateți coaja oului fiert înainte de a-l mânca. Ce e în interior este partea cu adevărat gustoasă. Cartonul de la ouă nu trebuie aruncat cu toate că nu are valoare nutritivă. Dacă e tocat bine, poate fi folosit la chiftele, să le lege mai bine”. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 04.12.2019 18:58 Monden

National Cinematografic