Întrebaţi despre recentele tăieri de copaci din pădurea Băneasa, reprezentanţii statului au fost mult mai sinceri decât de obicei! Ministerul Mediului a întrebat, cu candoare, ce este această "pădure Băneasa" la care se referă jurnaliştii.

padureabaneasa_undee.jpg
"Am primit nişte coordonate geografice unde cică s-ar afla o pădure, dar nu reuşim s-o găsim pe Google Maps. Vă referiţi cumva la Parcul Naţional de Grătare şi Manele din zona Băneasa sau la Băneasa Nature Field City Tower Office Residence?", a transmis un reprezentant al Guvernului, vizibil derutat.

Nici măcar locuitorii din zonă nu sunt foarte lămuriţi la ce pădure se referă exact ştirile apărute în presă. "Copaci tăiaţi? Aici? De unde dumnezeului copaci la mine în casă?", întreabă Marcel, un grătaragiu care locuieşte de 8 ani în Băneasa Nature Field City Tower Office Residence.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 15.01.2020 16:11 Monden

National Cinematografic