Catalogul Ikea, lansat recent pe clanțele ușilor din întreaga țară, conține colecții noi, adaptate vremurilor în care trăim. Se remarcă familia de mobilier PÜSTNIKK, dedicat bărbaților recent divorțați.

ikeapentrudivortati.jpg

Noul model permite celui care-l achiziționează să-l asambleze singur, în timp ce plânge și rememorează toate greșelile făcute ce i-a adus viața în acest moment. Lacrimile pot fi folosite în zona îmbinărilor, pentru că apa umflă un pic lemnul și-l face mai stabil.

Salteaua de pe PÜSTNIKK este una din familia SINGÜRR, cu husă detașabilă care se poate pune foarte ușor în mașina de spălat unde stă stea cu zilele până când proprietarul reușește să iasă din pasa proastă și se adună suficient să spele hainele. Tot în familia PÜSTNIKK mai există scaune de o persoană în care poți să stai comod în timp ce îți ții capul în mâini, precum și niște dulapuri foarte ieftine și ușor de montat, care încap în orice garsonieră insalubră din București.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 15.01.2020 19:07 Social

National Cinematografic