Scandal în Brăila unde mai mulți „cetățeni” ai „localității” au ieșit în stradă cu furci, topoare și mai ales cuțite după ce începând de ieri seară a început să plouă cu gălățeni suspecți de infectare cu coronavirus. Se pare că aceștia au fost aruncați cu catapulta instalată de DSP Galați în cursul zilei de ieri.

catapulta_braila.jpg

„Nu era suficient că e plină Brăila de moldoveni, acum ni se mai aruncă și alți moldoveni pe cap? Și nu orice fel de moldoveni, cea mai urâtă specie de moldoveni, ăia treji și infectați cu Covid-19, care tușesc încontinuu și nu țin la bătaie”, s-a plâns un brăilean care ieșise pe stradă să-și plimbe cuțitul.

Gălățenii se apără spunând că nu sunt moldovenii lor ci moldoveni veniți din nord, pe care i-au aruncat în Siret moldovenii de sus, cel mai proabil nesimțiții ăia din Botoșani. DSP Galați susține într-un comunicat de presă că moldovenii aruncați peste gard au fiecare două cartușe de țigări la ei, să-și cumpere intrarea în localitate și nu ar trebui alungați. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Wednesday, 25.03.2020 12:03 Social

National Cinematografic