Autoritățile se confruntă în continuare cu românii care nu vor să respecte carantina impusă. În urma controalelor de ieri și azi dimineață au fost identificați mii de români care ieșiseră afară doar să spargă semințe, susținând că asta este o activitate agricolă.

cornet_seminte_teleorman.jpg

Doar ieri, conform declarațiilor date pe propria răspundere, au fost însămânțate 174 de hectare de trotuar cu coji de semințe negre, pestrițe și dovleac. Cetățenii prinși făcând acest gest au fost amendați pentru că nu au igienizat corect fiecare coajă aruncată pe jos.

Totodată autoritățile avertizează că scuza femeilor care au ieși pe stradă la plimbare cu un bărbat, motivând că „plimb și eu animalul ăsta” nu este suficientă. Ca și în alte cazuri, trebuie să aveți la dumneavoastră carnetul de sănătate al animalului cu toate analizele făcute la zi, lesă, botniță și strap-on.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Thursday, 26.03.2020 13:17 Social

National Cinematografic